Over ons

  • banner3

    banner3

  • banner1

    banner1

  • banner2

    banner2

 

Wie zijn wij:

Na 19 jaar bij een van de grootste farmaceuten ter wereld te hebben gewerkt in de ICT op uiteenlopende functies,
heb ik besloten zelf een ICT bedrijfje op te zetten waarbij kwaliteit, tevredenheid en service zeer belangrijk is. We zijn in juni 2011 gestart en hebben al diverse klanten blij kunnen maken met diverse diensten, van een website tot aan hosting en exchange. Voor wie bedoelt:

PCSupport-IJsselstein is een bedrijf die zich richt  op kleine ondernemers, stichtingen en onderzoeksgroepen die een eigenwebsite nodig hebben. Wij streven ernaar een a-tot-z web oplossing te bieden met site- en logo-ontwerp, ontwikkeling,hosting en service. Zo hebt u één contactpersoon voor al uw website-gerelateerde zaken. Diensten:

Doordat wij reseller zijn geworden van een van de grootste internet providers, kunnen wij een uitgebreid aantal diensten leveren zoals hosting, vps, hosted exchange, hosted sharepoint etc. Wij leveren niet alleen webhosting en websites, maar kunnen u ook helpen bij computer problemen. Lage prijzen:

Onze prijzen zijn afhankelijk van de grootte en de functies van uw website. De startprijs ligt bij 299 euro exkl.btw Alle websites die wij voor u maken worden in een CMS systeem opgebouwd, dit kan zijn een cms systeem van Joomla of WordPress (afhankelijk van de wensen). Zowel het ontwerp als functionaliteit kunnen dus geheel op uw wensen worden afgestemd.

 

 

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten bij PCSupport-IJsselstein.

 

Rob Zwaan

Mijn  linkedin profiel

Contact informatie

Rob Zwaan

Maassingel 84

3404 KJ  IJsselstein

Tel Nr: +31 (0)6 444 222 15
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Skype : PCSupport-IJsselstein

KvK te utrecht : 52694836 
BTW nr : NL 120234889B01